Uzņēmums "ANDI" 


Jaunumu saņemšana


JAUNUMI

21.05.2015.

Mācību centrs „1C:Andi” informē:

Turpinās dalībnieku uzņemšana mācību grupās – kurss „Datorprasmes grāmatvedībā (programma „1C Grāmatvedība)”.

Mūsu mācību centra izglītojošās programmas paredzētas, lai interesenti apgūtu un uzlabotu profesionālās zināšanas un prasmes, kas nepieciešamas mainīgajām prasībām darba tirgū, tādā veidā paaugstinot karjeras izaugsmes iespējas.

Jūs meklējat darbu vai plānojat paaugstināt savu konkurētspēju darba tirgū? Tātad Jums ir vajadzīgas jaunas zināšanas un prasmes. Kompānija „1C:Andi” sadarbībā ar Nodarbinātības valsts aģentūru (NVA) sniedz Jums iespēju apgūt datorprasmes darbā ar grāmatvedības programmu „1C Grāmatvedība”.

Apmācību ilgums – 150 stundas pēc standarta izglītības programmas.

Kāpēc mēs piedāvājam apgūt tieši šo apmācības kursu?

Mūsdienās vērojama strauja tehnoloģiskā attīstība. Firma 1C savu programmatūru izstrādā, izmantojot jaunākās tehnoloģijas, lai atvieglotu uzskaites kārtošanu mūsdienu grāmatvežiem, maksimāli automatizējot grāmatvedības uzskaites procesu. Programmatūra pilnībā atbilst visām likumdošanas normām, un tiek papildināta un atjaunināta atbilstoši izmaiņām likumdošanā.

Spēcīga konsultāciju atbalsta līnija jebkurā Latvijas vietā neatstās Jūs vienatnē ar grūtībām, kas radušās Jūsu darbā. Un to saprot arvien vairāk uzņēmēju, izvēloties tieši programmu „1C Grāmatvedība”.

Ja esat saņēmis NVA apmācību kuponu (informāciju par kupona saņemšanas iespējām var saņemt tuvākajā NVA filiālē vai NVA mājas lapā www.nva.gov.lv ),10 dienu laikā aicinām ierasties tuvākajā „1C:Andi” mācību centra filiālē, kur tiks aizpildīta kupona otrā daļa un precizēts mācību uzsākšanas datums.

Ejiet līdzi laikam, izmantojiet iespēju iegūt profesionālas zināšanas, kā rezultātā arī augsti atalgotu darbu!

Bezdarbnieku un darba meklētāju apmācību ar kuponu metodi līdzfinansē Eiropas Sociālais fonds.

NAT-ES-logo.png


Atpakaļ sarakstā

search




SIA “Andi”, LV40003537160 Adrese: Latvija, Rīga, Dzērbenes iela 14 Talrunis: (+371) 67555777 E-mail:Uzrakstīt Darba laiks: Pm. - Pt. no 09.00 līdz 18.00

Copyright Andi 2020 © Design & Development Andi Web.