Uzņēmums "ANDI" 


Jaunumu saņemšana


JAUNUMI

20.03.2013.

1C un ANDI M apvieno spēkus, lai paplašinātu Baltijas tirgum paredzētos biznesa vadības risinājumus

 

Vadošā Krievijas IT firma 1C un Latvijas kompānija ANDI M ir apvienojuši spēkus, lai attīstītu un virzītu Baltijas tirgū programmatūru „1C:Uzņēmums 8”. Kopuzņēmums strādās pie produktu aktīvas attīstīšanas, to virzīšanas tirgū un sadarbības partneru tīkla izveides produktu izplatīšanai, ieviešanai un uzturēšanai Baltijas valstīs.

„Biznesa risinājumu tirgus intensīvi paplašinās, pieaug uzņēmumu pieprasījums pēc mūsdienīgām programmām efektīvai vadības un uzskaites automatizācijai. Kompānijas 1C izstrādātā programmatūra ir viens no efektīvākajiem šīs jomas risinājumiem. Mums ir plaša pieredze programmatūras lokalizēšanā un adaptēšanā atbilstoši apstākļiem un reālai situācijai Latvijā. Domājam, ka ar kopuzņēmuma izveidi radīsies iespēja pāriet uz kvalitatīvi augstāku darba līmeni, kā arī ievērojami paplašināt mūsu klātbūtni Latvijas tirgū,” atzīst uzņēmuma 1C:ANDI direktors Dmitrijs Muratovs, kas ir līdzšinējā uzņēmuma ANDI M vadītājs.

Par jaunizveidotā uzņēmuma 1C:ANDI mērķiem ir noteikta kompānijas 1C programmatūras produktu pārdošanas palielināšana Baltijas valstīs, Baltijas valstīm un Eiropas valstīm paredzēto 1C lokalizēto programmproduktu klāsta paplašināšana, uzņēmuma 1C reģionālās politikas pilnveidošana Baltijas valstīs, kā arī sadarbības partneru tīkla paplašināšana un attiecību nostiprināšana ar esošajiem sadarbības partneriem.

 ANDI M kopš 1992. gada nodarbojas ar efektīvu un integrētu biznesa līdzekļu pārvaldības izstrādi, tādejādi standartizējot specifiskus un individuālus uzskaites procesus, preču, naudas līdzekļu un citu aktīvu kustību uzņēmumos. Kompānija ir vadošā Krievijas datorindustrijas uzņēmuma 1C programmatūras izplatītājs Baltijā. Kompānija specializējas programmatūras „1C:Uzņēmums” izstrādē, lokalizēšanā, ieviešanā un uzturēšanā, palīdzot uzņēmumiem ekonomēt laiku, vadīt tirdzniecību, palielināt plānošanas precizitāti un efektivitāti, novērst zaudējumus, motivēt darbiniekus.

1C ir IT jomā vadošais Krievijas uzņēmums, kas dibināts 1991. gadā un kas specializējas lietišķo un mājas datorsistēmu izstrādē, izplatīšanā, ieviešanā un uzturēšanā. Pateicoties veiksmīgu un ērti lietojamu grāmatvedības, mājas datoru un izglītības programmatūras izstrādei, uzņēmums ir atzīts Eiropā un NVS valstīs. Kompānijas 1C izstrādāto uzskaites sistēmu „1C:Uzņēmums” izmanto vairāk nekā 1 000 000 lietotāju visā pasaulē. Plašāka informācija: www.1c.ru.



Atpakaļ sarakstā

search




SIA “Andi”, LV40003537160 Adrese: Latvija, Rīga, Dzērbenes iela 14 Talrunis: (+371) 67555777 E-mail:Uzrakstīt Darba laiks: Pm. - Pt. no 09.00 līdz 18.00

Copyright Andi 2020 © Design & Development Andi Web.