Uzņēmums "ANDI" 

Grozs

Jaunumu saņemšana


JAUNUMI

24.09.2019.

Mums ir lieliskas ziņas! Un mēs esam gatavi, dalīties ar tiem!

Kompānija "1C-Andi" ar lepnumu iepazīstina jūs ar mūsu jauno mobilo lietotni – "Общая касса"! Kas šobrīd ir izlaista divās valodās: angļu un krievu.

 

Dodieties kempingā ar draugiem? Vai arī plānojat korporatīvo ballīti ar kolēģiem? Vai varbūt jūs ceļojat uz ārzemēm lielā kompānijā?


Šādiem notikumiem ir paredzēta mūsu lietotne "Общая касса"!. Tas vienkāršo jūsu darbu pie pasākuma izmaksu uzskaites un novērš neskaidrības jautājumos: “Kas? Kam? Un cik tam vajadzētu? ”

 

Kā tas darbojas? 

Jūs ievadāt notikuma nosaukumu, sākuma un beigu datumu. Norādat galveno valūtu. Pielikums izveido kopēju pasākuma kasi.

 

Pēc tam pievienojiet dalībniekus pasākumam no kontaktu saraksta vai arī izmantojot lietotni. Norādiet tālruņu numurus un / vai e-pastus - zvaniem, vēstuļu izsūtīšanai un / vai ziņojumu sūtīšanai tieši no programmas.

 

Katram dalībniekam ir savs maciņš. Pēc nepieciešamības jūs norādāt ieguldīto vai iztērēto summu, iestatot valūtu. Un pēc tam saglabājiet naudas bilanci. Atverot maku, jūs varat redzēt pašreizējo atlikumu, kā arī ņemt naudu kasierim vai izdalīt.

 

Jūs varat arī sadalīt izdevumu summu vienādi starp visiem atlasītajiem dalībniekiem vai izrakstīt katram atsevišķam dalībniekam.

"Общая касса" reģistrē izdevumus un ienākumus un automātiski to sadala starp dalībniekiem. Pasākuma beigās tas jums pat atgādina par parādiem.

 

"Общая касса" atbrīvo jūs no finansiālajām neskaidrībām un ļauj pilnībā izbaudīt pasākumu!

 

❗️❗️❗️Lietotne jau ir pieejama lejupielādei testa režīmā, šobrīd tikai operētājsistēmai Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=e1c.andi.Money

13.jpg  17.jpg  Money.jpg  4.jpg



Atpakaļ sarakstā

search




SIA “Andi”, LV40003537160 Adrese: Latvija, Rīga, Dzērbenes iela 14 Talrunis: (+371) 67555777 E-mail:Uzrakstīt Darba laiks: Pm. - Pt. no 09.00 līdz 18.00

Copyright Andi 2020 © Design & Development Andi Web.